Over ons

One man waits the times to change, the other seizes the day and acts. 
- Dante Alighieri (1265-1321)

 

 

Wij geloven dat slimme toepassing van informatietechnologie bijdraagt aan een betere samenleving!

 

Specifieker: IENAG beschikt over de kwaliteiten dit te realiseren zowel in de energiebranche alsook in de gezondheidszorg. Innovatief, enthousiast maar vooral ook berustend op expertise en ervaring willen en kunnen wij hieraan een bijdrage leveren. Dat is waar IENAG voor staat!

 

Sinds 17 jaren en daarmee quasi sinds het begin van de vrije markt van energieleveranciers in Duitsland is de Internet Energieagentur (IENAG) actief. IENAG staat voor een vrije toegang tot informatie over deze energiemarkt en voor de ontwikkeling van methoden om de toegang tot deze markt voor haar eindgebruiker te vereenvoudigen. Zo heeft IENAG de eerste duitslandbreed gedragen energievergelijker voor stroom en tevens de eerste energievergelijker voor groene stroom gepresenteerd. De doelstelling van IENAG op gebied van energie is de vrije energiemarkt aan haar eindgebruikers, zowel private huishoudens als ook bedrijven en industrieklanten, transparant en veelzijdig te tonen. Jarenlange ervaring in deze branche draagt ertoe bij dat wij het aangewezen bedrijf zijn om al uw vragen over deze energiebranche beantwoordt te krijgen.

 

Ook in de gezondheidszorg is IENAG sinds vele jaren actief. Kennis en ervaring op gebied van informatie- en communicatie technologieën (ICT), change management trajecten, programma- en projectmanagement zijn rijkelijk voorhanden. Doelstelling van de projecten is het optimeren en (hernieuwd) inrichten van ziekte specifieke behandelpaden binnen ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen en het verbeteren van de informatie en communicatie overdracht tussen ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen. Daarnaast adviseren wij bedrijven in de medische techniek bij marketing en sales trajecten alsook in de opzet van klinische onderzoeksprogramma’s. Onze focus ligt hier bij eenvoudige oplossingen van klinisch relevante problemen binnen de interventionele geneeskunde.

 

 

 

PROGRAMMA TEAM

 

 

 

 

 

 

Dr. Hans-Jürgen Bruns
Directeur
hans.bruns@ienag.com

 


Monique Bruns
COO, Programmamanager

 

Afhankelijk van de aard van de projecten worden projectteams samengesteld, bestaande uit zowel interne als externe collega's. Alle collega's delen onze visie en dragen ieder door eigen vakspecifieke kennis en ervaring bij aan het succes van de projecten.

 

Wij staan open voor uw ideeën of een eventueel verzoek tot samenwerking.

Schrijft u ons bij interesse gewoonweg een email.